Mesin Trek Star Trek, Meningkatkan Permainan ke Tahap Lain

Star Trek telah berada di televisyen sejak saya masih kecil. Star Trek adalah salah satu rancangan kegemaran saya. Dan saya yakin bukan hanya saya yang menyukainya. Star Trek telah disukai oleh orang ramai selama lebih dari empat puluh tahun. WMS Gaming Industries memperkenalkan mesin slot Star Trek tahun lalu. Ia dilesenkan di bawah CBS Studios.

Makna mesin slot telah ditakrifkan semula dengan peranti permainan baru ini. Anda akan terkejut melihatnya, dan tidak percaya bahawa ia adalah mesin slot kasino mega888. Malah permainannya agak berbeza. Mesin slot Star Trek mempunyai objektif yang serupa dengan mesin slot tradisional, yang menang dengan simbol yang sepadan. Tetapi mesin slot Star Trek jauh lebih menyeronokkan untuk dimainkan daripada mesin slot biasa.

Untuk menjadi pemain, buat dahulu nama pengguna. Seterusnya, pilih watak yang ingin anda wakili. Kapten Kirk (Hikaru Sulu), Uhura. Scotty, Doctor McCoy, dan Spock adalah semua watak yang tersedia. Permainan yang mesti anda pilih berdasarkan episod popular dari rancangan TV, termasuk “Trek Through Time”, Bread & Circuses “, The Trouble with Tribbles dan” Explore new World “. Setiap permainan unik dalam susun atur skrinnya dan tahap bonus.

Selain itu, setiap permainan mempunyai 25 baris mesin slot video dan permainan 5-reel. Beberapa slot membolehkan anda bermain dengan harga 1-50 sen setiap kredit. Anda juga boleh bertaruh 10 kredit tambahan, yang akan memberi anda akses ke ciri bonus yang disebut Win Warp. Anda akan dapati bahawa setiap permainan mempunyai ciri bonus yang unik. Ini diaktifkan menggunakan simbol yang berbeza. Apabila anda mengaktifkan ciri bonus, anda akan diminta untuk memilih salah satu daripada dua pilihan: pilih item (atau putaran percuma). Selain itu, terdapat tiga tahap jackpot progresif untuk setiap permainan. Jackpot ini boleh dimenangi jika anda memadankan 3, 4, atau lima simbol jackpot.

Sebagai peringatan, walaupun terdapat banyak permainan, anda hanya boleh bermain “Explore the New World” sebagai pemain baru. Anda perlu memperoleh pingat jika ingin mara ke pertandingan seterusnya. Dengan memenangi pingat, anda boleh “membuka kunci permainan lain”. Inilah yang saya maksudkan dengan mengatakan bahawa ia berperilaku lebih seperti permainan arked daripada mesin slot. Ia seperti permainan arked. Setiap kali anda memasuki skrin bonus atau melengkapkan salah satu ciri khasnya, anda akan diberikan pingat. Jumlah pingat yang diperlukan untuk maju ke permainan seterusnya akan ditunjukkan pada setiap perlawanan. Teknologi Adaptasi WMS Gaming Industries telah disatukan ke dalam Mesin Slot Star Trek. Ini menjadikannya lebih inovatif dan istimewa. Teknologi ini membolehkan anda bukan sahaja menyimpan kemenangan anda, tetapi juga mengumpulkan pingat dari permainan sebelumnya. Permainan ini akan disukai oleh semua yang memainkannya, berkat banyak ciri dan populariti baru kerana siri TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *