Poker Membawa Atlet Bersama di Sukan Olimpik

Poker

Village Olympic di Vancouver telah berubah menjadi tempat poker sementara untuk atlet dari seluruh dunia. Pada akhir pertandingan harian, atlet bersantai dan mencari jalan untuk berhubung dengan rakan-rakan Olimpik melalui bahasa kad antarabangsa. Acara untuk pingat emas mungkin berlaku di salji dan ais, tetapi hak membual untuk pemain poker terbaik sedang berlangsung di meja di dalam Village Olympic.

Pesaing di Sukan Musim Sejuk 2010 tidak download mega888 for android berbeza dengan atlet lain yang sering mempunyai ikatan yang kuat dengan poker. Olimpik menyediakan tempat sosial yang ideal untuk orang ramai berkumpul untuk menikmati poker. Sama ada untuk menghabiskan masa atau untuk mempamerkan kemahiran perjudian mereka, poker adalah masa lalu yang paling popular ketika atlet mempunyai sedikit masa.

Gregor Schlierenzaurer, penerjun ski pemenang pingat gangsa dari Austria datang ke Kanada sehingga fokus pada pingat setelah bertahun-tahun menjalani latihan. Tetapi selain peralatan ski, pemain berusia 20 tahun itu pasti membawa sebungkus kad. Hobi kegemaran Schlierenzaurer adalah poker dan dia telah bertanding dalam banyak kejohanan di kasino dalam talian. Vancouver adalah pengalaman Olimpik pertamanya dan ketika ditanya bagaimana perasaannya tentang suasana keseluruhan dia berkata, “Sungguh mengagumkan bagaimana setumpuk 52 kad dapat membuat begitu banyak teman dan menyatukan orang yang seharusnya saling bertentangan.”

Bagi atlet yang tinggal di Olympic Village, tidak kira dari mana negara anda atau sukan yang anda sertai untuk mencari hubungan melalui poker. Minat untuk poker adalah kegilaan yang benar-benar mewakili semangat Olimpik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *